25. srpna 2018

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

I will hunt you for all eternity! I swear I will never rest until I destroy you! And every other monster if it's the last thing I ever do!

zdroj: imdb.com
IMDb. Z třetího dílu mé oblíbené animované filmové série Hotel Transylvania jsem byla nadšená. Zatímco dvojka měla na můj vkus pomalý rozjezd, trojka se rozjela hned od začátku. Vzhledem k tomu, že jde o dětský film, byly některé věci jasné od začátku, ale na to jsem se na ně rozhodně nezlobila, koneckonců nejsem cílovka.

Draculova (Adam Sandler) rodinka byla jako obvykle nesmírně sladká a byla jsem ráda, že se vrátil i Vlad (Mel Brooks), pohled na něj v plavkách byl neskutečný. Manželství Mavis (Selena Gomez) a Johnnyho (Andy Samberg) je popisováno nesmírně sladce. Nikdy mě nepřestane bavit vlkodlak Wayne (Steve Buscemi), jeho žena Wanda (Molly Shannon) a jejich neustále narůstající počet štěnat. Eunice (Fran Drescher) je stále boží. Potěšila mě Chrissy Teigen (Crystal) - i podle tří slov mi byl hlas povědomý, ale rozsekly to až titulky.

Jak jsem psala výš, zápletka - jakože Ericka (Kathryn Hahn) je potomek Van Helsinga (Jim Gaffigan) - byla jasná od začátku, ale i tak se mi líbila ta postava a hlavně jak byla animovaná, víceméně bez typických prvoplánových rysů atraktivní ženy. Její a Draculův tanec byla jedna z nejvtipnějších věcí, které jsem za poslední dobu viděla, i když například "Zinger" byl hodně blízko.

Celkově podle mě povedená věc.