15. února 2011

Ženy v pokušení (2010)

zdroj: csfd.cz
CSFd. Od filmu jsem tak celkově nic nečekala, takže jsem ani nemohla být zklamaná. I přesto jsem byla překvapená hodně příjemně a bavila jsem se velmi. Přiznám se, že jsem čekala českou variaci na Sex and the City, což během filmu docela i umocňovala Vilma prostě výborné Elišky Balzerové, která byla hotová Samantha.

Čím mě film překvapil hlavně byla dějová linie, která se neodehrávala zase tak prvoplánově, hlavně díky pár momentům, u kterých jsem si myslela, že do nich tvůrci nakonec "ze zdravého rozumu" nepůjdou, jako Vilmina smrt, nebo Helenin (Lenka Vlasáková) vztah (poměr?) s Jakubem (Vojtěch Dyk). Postavy nebyly taktéž jen černobílé, prostě byla jsem spokojená. Jako oddech a pobavení výborné.

Mile mě překvapila i Lenka Vlasáková, kterou jsem předtím zahlédla jen v Ulici, kde mě o ničem moc nepřesvědčila, Roman Zach (Dan), o němž vím, že je super, ale milé překvapení je to vždycky, poněvaďž je to frajer, a Vojtěch Dyk, který mi nic moc neříká (krom Dokonalého světa), ale jeho role se mi velmi líbila. Jiří Macháček (Michal) hrál opět absolutního idiota, což na mě tentokrát nezabralo.

Jak jsem napsala výš, jako komedie super.