23. srpna 2011

Kick-Ass (2010)

I'm getting the bazooka!

zdroj: imdb.com
IMDb. Tak takovou šílenost jsem neviděla hodně dlouho, ale opravdu jsem se bavila. Co se týče poměru humoru a akce, viděla bych to podobně jako RED, akorát tohle bylo ulítlejší. (Co taky čekat, když tam hlavní hrdina běhá v krasoplavkách.) Byla to jízda o začátku až do konce.

Hlavní důvod, proč jsem se na to podívala, byl Mark Strong (Frank D'Amico), jehož záporák tentokrát trochu upustil "class" a s ní ten sexy britský přízvuk, což byla škoda, ale předvedl pár slušných kopů. Celý film si pro mě ale ukradla Chloë Grace Moretz (Mindy / Hit Girl), která byla epická. Kdyby mi bylo jedenáct, odhodím barbínu a ona bude totálně můj idol.

Aaron Johnson (Dave / Kick-Ass) byl kjůt, Lyndsy Fonseca (Katie) taky a u Christophera Mintz-Plassea (Chris / Red Mist) byla škoda, že vyfásl onu nevděčnou roli zabedněnýho záporáka. Kdo mě ale hodně příjemně překvapil byl Nicolas Cage (Big Daddy), který mě bavil asi jen v City of Angels, a v miniroličce ke konci potěšil Jason Flemyng.

Výborné byly i titulky a to proto, že tam hráli The Pretty Reckless a Mika, co víc si přát. Prostě, povedená akční oddychovka, která sice nemá hloubku, ale člověk se u ní zasměje.