22. června 2012

The Vow (2012)

These moments of impact, these flashes of high intensity that completely turn our lives upside down, actually end up defining who we are.

zdroj: imdb.com
IMDb. Ani nevím, proč jsem si myslela, že se z The Vow vyklube něco komplexnějšího a zajímavějšího, než obyčejné romantické drama, které mělo sice zajímavou zápletku a výborný nápad, ale poněkud to zabili tou těžkou romancí. Neříkám to často, ale možná by bylo lepší, kdyby to nechali na tom rodinném drama.

Obsazení se mi zpočátku docela líbilo. Mám moc ráda Rachel McAdams (Paige) a doufala jsem, že to pořádně rozehraje, ale zdálo se mi, že nešla do hloubky. Nějak se mi jí nechtělo ten vnitřní boj věřit. Channinga Tatuma (Leo) jsem nikde jinde neviděla a měla jsem pocit, že občas trochu přehrával, byl takový nepřirozený.

Poněkud nepohodlné hlavní role ale hezky vynahradily víceméně vedlejší. Jessica Lange (Rita) předvedla nejlepší výkon filmu, ta ženská fakt umí hrát (a ani mi tady nepřišla creepy). Sama Neilla (Bill) mám ráda a je to docela záruka kvality, takže tam taky spokojenost.

Celkově rozhodně film, který nepotřebuji vidět znovu; i přes zajímavý námět z toho to zpracování dokázalo udělat obyčejnou ubulenou limonádu. A je to škoda.