4. ledna 2014

The Family (2013)

The only real question we should ask ourselves during our existence is how much is a man's life worth?

zdroj: imdb.com
IMDb. Po filmu jsem sáhla především kvůli Dianně Agron, nicméně byla jsem příjemně překvapená. Bavila jsem se, napnula jsem se, byla jsem spokojená. Jako komedie to bylo poněkud nevyvážené, ale vzhledem k tomu, že jsem vlastně netušila, co pouštím, to nebyla taková katastrofa.

Robert De Niro (Giovanni) byl skvělý, vlastně sympatický chlápek ("I don't like to cause pain for no reason because all my sadistic urges are satisfied when I cause pain for a good reason.") a užívala jsem si ten moment, když ve filmovém klubu pouštěli Goodfellas, možná bych to měla konečně nakoukat. Tommy Lee Jones (Robert Stansfield) byl skvělý, mám ráda tyhle jeho minimalisticky komediální role. Výše zmíněná Dianna Agron (Belle) byla sladká, ale měla i pár herecky výborných momentů, například když mlátila raketou francouzského losera. Michelle Pfeiffer (Maggie) mi nevadila, což je vlastně skvělé hodnocení. Oisin Stack (Henri) je kus.

Film má mimořádné plus za kreativní využití slova "fuck", na tom byly založené nejlepší vtipy, a taktéž musím vypíchnout Giovu rozmluvu s doktorem, jak asi instalatér přišel k tolika zraněním, výborné. Prostě ano, povedlo se, a Dianna Agron mě baví čím dál víc.