31. prosince 2008

Premonition (2007)

If I let Jim die, is that the same thing as killing him?

zdroj: imdb.com
IMDb. Předesílám, že konec se mi nelíbil. Nevím, co tím chtěli říct, ale přišel mi... no, uhozený. Buďto měl film mít absolutní happy end se všemi živými, nebo prostě jen vynechat to břicho. Přišlo mi to tam jako pěst na oko.

Také přiznávám, že do poloviny jsem byla slušně zmatená a nevěděla, která bije. Začalo mě rozčilovat, že se v tom ztrácím. Pak se začal kruh pomalu uzavírat a já chápala a opravdu se do toho filmu zabrala. Někdy od půlky jsem věděla, že to skončí, jak to skončilo. Holt... dost často bychom udělali lépe, kdybychom nechali věci jen plynout a nezasahovali. Linda (Sandra Bullock) to myslím teď chápe dobře.

Jim Hanson (Julian McMahon) byl kompletně sladký a hodně si mě získal faktem, že nakonec zůstal věrný. Sandra Bullock byla jako obvykle skvělá a při spoustě scén jsem s ní cítila... když se k tomu tak vracím, tak taky nevím, jestli bych vydržela se do toho neplést. S největší pravděpodobností ne. Amber Valletta (Claire) a Peter Stormare (doktor Roth) byli jako vždycky skvělí.

Ačkoliv jsem do toho šla hlavně kvůli Julianovi McMahonovi, nakonec to nebylo celé tak špatné. A to i přesto, že Julian byl jen skvělý sekundant.