21. října 2009

Sex and the City (2008)

Ever Thine. Ever Mine. Ever Ours.

zdroj: imdb.com
IMDb. Ten film byl jak horská dráha... Chvílemi jsem měla pocit, že koukám na seriál a je to tak dobrý, jak to bývalo, a chvílemi, že koukám na příšernej slaďák. Linie Charlotte (Kristin Davis) a Harryho (Evan Handler) průměr, ale sladká; linie Mirandy (Cynthia Nixon) a Steva (David Eigenberg) skvělá, hezky ukázali trhlinu, a jak to funguje a že k sobě ti dva patří. Linie Samanthy (Kim Cattrall) a Smithe (Jason Lewis) neočekávaná, Samanthoidní a podivně ukončená, nicméně zcela OC, takže dobrý.

No a pak je tu linie Carrie (Sarah Jessica Parker) a Big (Chris Noth). Šaty na první svatbě byly hezké, ale outfit hrozný. Od začátku bylo jasné, v čem se za Biga nakonec vdá. A tmavé vlasy byly opravdu, ale opravdu špatně. Luise (Jennifer Hudson) byla opravdu, opravdu dobře. Usmíření bylo tak hrozně klišé, ale požádání o ruku botou, místo prstenu skvělé.

Prostě - občas se tvůrci uchýlili k nepochopitelným klišé, občas vystihli seriál. Stejně si ale myslím, že to bylo příliš dlouhé - jak dvě sezóny dohromady a nebylo to tak nabušené, aby to v té stopáži uspělo. Nicméně jsem se docela bavila a jsem zvědavá na dvojku. After all, pořád je to Sex and the City.