25. ledna 2011

Cemetery Junction (2010)

Be somebody.

zdroj: imdb.com
IMDb. Kombinace Rickyho Gervaise (pan Taylor) a Ralpha Fiennese (pan Kendrick) byla prostě příliš silná, abych odolala. (Vzhledem k tomu, že Rickyho neznám dlouho, jsem si s tím odoláváním moc práce nedala.) Došla jsem ke třem závěrům.

Zaprvé, Ralph Fiennes tam má štěk. Zadruhé, Ralph Fiennes tam hraje hovado. Zatřetí, miluju Ralpha Fiennese. Zní to divně, ale Ralph mě po dlouhé době dost potěšil. Zatímco sbírám odvahu na Nanny McPhee, dohnání Potterů a vzpamatovávám se z Clash of the Titans, stihl si střihnout roli, ze které mi bylo zase šoufl, a já si vzpomněla, proč ho mám tak ráda.

Ricky Gervais a Stephen Merchant (Dougie Boden), který se opět mihl v roli naprostého idiota, odvedli kus práce, film měl dobrý děj, skvělé obsazení, líbil se mi (ačkoliv si tak úplně nejsem jistá, proč je to komedie), ale nevím, jestli si ho někdy zopakuji.

Kromě Ralpha, který byl - jak už jsem napsala - opět skvělý, Rickyho a Stephena, mě potěšili Emily Watson (paní Kendrick), která si s Ralphem asi zavzpomínala na Red Dragon, Matthew Goode (Mike Ramsay) a Steve Speirs (seržant Wyn Davies). A mimochodem, Christiana Cookea (Freddie Taylor) chci domů, jo? Díky.