9. srpna 2011

The Roommate (2011)

You were never my friend.

zdroj: imdb.com
IMDb. Ano, tohle je thriller přesně pro mě, nic není lepšího, než řádně šíblý psychopat. A když ho ještě hraje Leighton Meester, na kterou mám obrovský lesbický crush a to nejsem ani lesba, tak to nemůže být ztracený čas. Dobře, film jako takový je víceméně průměrný, viděla jsem i lepší filmy tohoto žánru, ale i tak se to dá.

Největším problémem filmu je upřímně řečeno totálně nezajímavá a plochá hlavní postava Sara (Minka Kelly), která prostě nudí. Ať je Kelly tak špatná, nebo prostě jen nestačí Leighton, to je celkem fuk. A když už jsme u Leighton, její Rebecca byla fenomenální a celkový výkon brilantní - určitě ji chci vidět ve spoustě dalších takových rolí. (Ale tím kotětem v pračce si to u mě holka teda pohnojila.)

Cam Gigandet (Stephen) byl tradičně k sežrání, a i když se jeho role moc nelišila od těch, co jsem už viděla... no, tady hrál na bubny. Billy Zane (profesor Roberts) se taky nelišil od ostatních rolí, ve kterých jsem ho viděla, a na bubny nehrál.

Jak jsem říkala, není to nejlepší film svého žánru, ale má pár slušně lekacích momentů, a celkově bych ho charakterizovala jako dobrý. Už kvůli skvělé Leighton Meester ho stojí za to vidět.