18. prosince 2012

Butter (2011)

This is the cutthroat story of greed, blackmail, sex and butter.

zdroj: imdb.com
IMDb. Nebudeme si lhát, k tomu filmu mě přivedl prostě fakt, že na to, jak se mi Olivia Wilde (Brooke) líbí, jsem ji nikde pořádně neviděla, takže jsem sáhla po filmu, který měl docela zajímavou premisu a byly z něj zajímavé screeny. Byla jsem dost příjemně překvapená.

Ten film má takové zvláštní spojení jemného humoru a nuancí s natvrdo řečenými a ukázanými věcmi, což dává smysl vzhledem k tomu, že ten film vypráví napůl Laura (Jennifer Garner), víceméně šílená stepfordská panička, a Destiny (Yara Shahidi), která putuje od pěstounů k pěstounům. Obě mají společné to, že hledají svoje místo na světě, a obě ho na konci tak nějak najdou. Člověk ale z pochopitelných důvodů víc fandí Destiny, samozřejmě, ta holka mě bavila. Nicméně Jennifer Garner mě dostávala, její artikulace, poloha hlasu, prostě jsem si ji dost užívala.

Výše zmíněnou Olivii Wilde se nedalo nemilovat a překvapivě měla i dost prostoru. Kristen Schaal (Carol Ann) baví vždy a všude a Hugh Jackman (Boyd) hrál dokonalého kreténa. Ashley Greene (Kaitlen) mě zaujala především proto, že její scény s Olivií byly hot, Ty Burrell (Bob) tam hrál dobrého podpantofláka, u kterého jsem netušila, co si o něm mám myslet, a Alicia Silverstone (Julie) byla milá.

Celkově jsem se u toho filmu pobavila, což jsem ani nečekala, měl i své 'awww' momenty a té hodiny a půl nelituju. Jako oddych je to skvělé.