18. prosince 2012

Perfect Sense (2011)

Fat and flour.

zdroj: imdb.com
IMDb. Na Perfect Sense se každý díval a každý to chválil, takže jsem chtěla počkat, až mi z hlavy zmizí ty cizí názory, které jsem četla, a mohla se na to podívat s čistou hlavou a teď konečně uzrál čas. Musím říct, že mi po tom filmu vůbec nebylo dobře.

Absolutní sugestivnost toho, co se dělo kolem, mi opravdu naháněla hrůzu. Můj ničím nepostižený mozeček si nedokáže představit víc, než ztrátu jednoho smyslu, a to jsem si naprosto jistá, že s oslepnutím nebo ohluchnutím bych se nesmířila do smrti. To, co ukázali na konci toho filmu, je pro mě absolutní děs a hrůza a br. Nechce se mi na to myslet, ale už to vypovídá o tom, že ten film byl nádherně sugestivní.

Herecky stál celý film jen na Ewanovi McGregorovi (Michael) a Evě Green (Susan). Ačkoli kolem nich běhali nějací lidé, stejně to bylo všechno na nich a byli výborní. Měli výbornou chemii a navíc mám crush na všechno, co se týká Evy Green, hlavně na její hlas, kterého tam bylo požehnaně. Plus, Ewan McGregor měl po dlouhé době "svůj" sexy přízvuk, takže nebylo čeho litovat. Nicméně znovu už si to asi nedám, bylo to moc děsivý.