26. prosince 2013

Thanks for Sharing (2012)

Worry is just a meditation on shit.

zdroj: imdb.com
IMDb. Hlavní důvod, proč jsem po filmu sáhla, bylo jméno Alecia Moore v obsazení. P!nk jako herečka? To bylo něco, co jsem musela vidět. Překvapivě se ale z filmu vyklubalo povedené drama. Tu romantickou komedii jsem tam moc neviděla, ale jinak to bylo tak dobré, jak bych od někoho, kdo se podílel na The Kids Are All Right, čekala, kdybych to věděla předem.

Mark Ruffalo (Adam) mě poprvé skutečně zaujal, Adamovi jsem fandila. Gwyneth Paltrow (Phoebe) mám ráda, ale na její postavu jsem si názor neudělala. Ze začátku mě bavila, pak mi začala být protivná. Tim Robbins (Mike) zaujal, Joely Richardson (Katie) byla skvělá, Josh Gad (Neil) mě zaujal a P!nk (Dede) byla překvapivě dobrá, ačkoliv nedostala moc prostoru a role nebyla zase tak náročná, řekla bych. Nicméně pokud v tom bude pokračovat, rozhodně to budu sledovat dál.

Film měl víceméně tři povedené příběhy, které se krásně prolínaly, a přesně sedící konce, ani přeslazené, ani příliš drsné. Prostě ano, povedené, docela i reálné... Můžu doporučit.