26. prosince 2013

Machete Kills (2013)

Machete happens.

zdroj: imdb.com
IMDb. Jednička byla dobrá volovina, takže jsem logicky sáhla po dvojce. Všechny jako já, kteří trpěli podivnou představou, že snad něco z jedničky bylo myšleno vážně, dvojka spolehlivě vyvedla z omylu. Bylo to tak nádherně přepálené, až jsem si to užila od začátku do konce.

Machete (Danny Trejo) je patrně nejméně náročná role ve vesmíru, ale za ten stoický výraz tváří v tvář hovadině musí člověk Dannyho Treja milovat. Mel Gibson (Voz) byl jako uhlazený šílený záporák dokonalý, Miss San Antonio (Amber Heard) byla křivá od začátku, ale bavilo mě, jak furt chodila s tou šerpou a korunkou. Luz (Michelle Rodriguez) je prostě boží, Sartana (Jessica Alba) šla hnusně, ale nechyběla mi, Charlie Sheen je prostě troska, ale jeho obsazení krásně potvrdilo absurditu celého filmu. Lady Gaga (chameleón) měla překvapivě krásnou mimiku, i když ta postava samotná byla překvapivě velké WTF i na film, jako je Machete Kills, a imho byla zbytečná.

Byla to taková hovadina, že se skoro stydím přiznat, že se fakt těším na Machete Kills Again... In Space! a doufám, že bude!