20. května 2015

2 Broke Girls: Season 4

| Season 1 & 2 | Season 3 | Season 4 | Season 5 | Season 6 |
_______


4.01 And the Reality Problem - 4.02 And the DJ Face - 4.03 And the Childhood Not Included - 4.04 And the Old Bike Yarn - 4.05 And the Brand Job - 4.06 And the Model Apartment - 4.07 And a Loan for Christmas - 4.08 And the Fun Factory - 4.09 And the Past and the Furious - 4.10 And the Move-In Meltdown - 4.11 And the Crime Ring - 4.12 And the Knock-Off Knockout - 4.13 And the Great Unwashed - 4.14 And the Cupcake Captives - 4.15 And the Fat Cat - 4.16 And the Zero Tolerance - 4.17 And the High Hook-Up - 4.18 And the Taste Test - 4.19 And the Look of the Irish - 4.20 And the Minor Problem - 4.21 And the Grate Expectations - 4.22 And the In and Out

zdroj: imdb.com
Moje oblíbené dvě socky se vrátily v plné síle toho, co opravdu jsou - nenáročná zábava plná očividných vtipů, která pobaví bez toho, aby člověk musel zapnout mozek. Max (Kat Dennings) je pořád můj role model a jednou skutečně budu jako ona. Caroline (Beth Behrs) má super nové vlasy a začíná být správně jako Max, ale zároveň si pořád zachovává ty vtipné rysy Caroline. Jako fanda Sophie (Jennifer Coolidge) a Olega (Jonathan Kite) jsem extrémně ráda, že se konečně vzali a jsou spolu. Bez Hana (Matthew Moy) bychom byli o vtip kratší a Earl (Garrett Morris) by si konečně zasloužil trochu větší zápletku.

Max a Caroline letos přišly s tričky, na které si vzaly půjčku a pak se jim nedařilo, takže navíc i dluží. Z téhle zápletky byla naprosto nejlepší rvačka ve výrobně triček v And the Fun Factory. Pak přišla na řadu The High, luxusní cukrárna v čele s Joedth (Brooke Lyons), ve které Caroline dělala manažerku a Max pekařku. Z té sice na konci utekly, ale celá linie s The High byla super. Nejvíc musím vypíchnout hned první epizodu, And the Zero Tolerance, protože ty pohovory byly super. S The High přišel Nash (Austin Falk), se kterým si Max trochu zařádila, což bylo fajn.

Z dílů - kromě těch, které už jsem zmínila - musím vypíchnout And the Move-In Meltdown, protože Olegovy krámy; a And the Great Unwashed, zápletka s fotografkou byla fajn. Každopádně tahle sezóna byla celkově docela silná. Potěšila Caroline Rhea (Bonnie, And the In and Out), klidně by se mohla objevit znovu.

Těším se na novou sezónu, doufám, že bude aspoň tak silná jako takto.