21. dubna 2017

2 Broke Girls: Season 6

| Season 1 & 2 | Season 3 | Season 4 | Season 5 | Season 6 |
_______


6.01-02 And the Two Openings (Part 1-2) - 6.03 And the 80's Movie - 6.04 And the Godmama Drama - 6.05 And the College Experience - 6.06 And the Rom-Commie - 6.07 And the Sophie Doll - 6.08 And the Duck Stamp - 6.09 And the About FaceTime - 6.10 And the Himmicane - 6.11 And the Planes, Fingers and Automobiles - 6.12 And the Riverboat Runs Through It - 6.13 And the Stalking Dead - 6.14 And the Emergency Contractor - 6.15 And the Turtle Sense - 6.16 And the Tease Time - 6.17 And the Jessica Shmessica - 6.18 And the Dad Day Afternoon - 6.19 And the Baby and Other Things - 6.20 And the Alley-Oops - 6.21 And the Rock Me on the Dais - 6.22 And 2 Broke Girls: The Movie

zdroj: imdb.com
2 Broke Girls jsou a jen tak nepřestanou být moje nejoblíbenější guilty pleasure. Z nějakého důvodu se cítím s holkama tak nějak spříznená, pravděpodobně protože jsem taky socka. Max (Kat Dennings) je můj idol, vždycky byla a vždycky bude, a Kat Dennings je prostě nádherná ženská. Caroline (Beth Behrs) mě sezónu od sezónu baví víc. Co je ale nejpodstatnější (a proč pro mě seriál pořád funguje) je fakt, že holky mají super chemii, člověk jim skutečně věří to přátelství a jejich sen se hýbe dopředu - sice pomalu, ale hýbe.

Velkou část sezóny zabíral "dessert bar" a věci kolem něj a dobře tím vyvažovali milostné trable. Randy (Ed Quinn) se nakonec předpokládaně zkomplikoval, ale mrzelo mě to, protože jsem ho s Max měla ráda. O to víc mě překvapilo finále. Na jednu stranu mi to po tak dlouhém rozchodu přišlo hodně rychlé, na stranu druhou yay! Bobby (Christopher Gorham) tam zapadl pěkně a rozhodně má dost síly na Caroline, ale nemůžu říct, že bych tam cítila nějakou chemii. Candy Andy (Ryan Hansen) mě s ní bavil víc a potěšilo jeho cameo - byť je teď Candew Andrew.

Poměrně příjemně mě překvapili s malou Barbarou - předpokládala jsem, že Sophie (Jennifer Coolidge) a Oleg (Jonathan Kite) se tam budou promenovat jako by se nic nestalo, ale Barbara byla integrovaná do skoro každé zápletky a ne tím otravným způsobem. Han (Matthew Moy) je tam pořád jen od toho, aby ho šikanovali, a Earl (Garrett Morris) je už chvilku mimo hlavní zápletky. Zrovna to mě trochu mrzí, ale zase asi ne tak moc.

Z epizod musím vypíchnout And the College Experience, protože mě překvapivě bavili jak Max & Caroline, tak i Sophie & Oleg; And the Duck Stamp, protože Han a kakao; And the Riverboat Runs Through It, protože letadlo a parník; And the Jessica Shmessica, protože Jessica; And the Rock Me on the Dais, protože Candrew Andrew; a And 2 Broke Girls: The Movie, protože Max a Randy. Z guest stars potěšila Dot-Marie Jones (Big Reba, And the 80's Movie).

Celkově si myslím, že byť to není taková pecka jako na začátku (a tam to byla pecka především protože to bylo nové), pořád mě to baví stejně a to je na šestou sérii slušný výkon. Četla jsem, že sledovanost není valná, ale stejně doufám, že bude další řada.

EDIT 14/05/17: Zrušeno. Trochu mě to mrzí, popravdě.