23. července 2015

The Inbetweeners Movie (2011)

I stopped believing in God when I realised it was just dog spelt backwards.

zdroj: imdb.com
IMDb. Ačkoliv jsem měla z filmu strach, musím říct, že jsem se docela bavila. Pánové nebyli o nic menší trotlové než obvykle, film si udržel říz i pořád stejný humor. Stopáž tomu dvakrát neublížila a poprvé jsem skutečně docenila Gilberta (Greg Davies), hlavně v titulkové scéně.

Will (Simon Bird) je pořád stejnej snob, ale myslím, že jestli ho někdo dá, tak Alison (Laura Haddock). Ze Simona (Joe Thomas) mi bylo blivno, jak pořád kňučel po tupé Carli (Emily Head), které mám touhle dobou fakt plný kecky, a divím se Lucy (Tamla Kari), že o něj ještě stála. Jay (James Buckley) bylo jako obvykle smutný dobytek a překvapilo mě, že nakonec fakt někoho zaskóroval, a ještě ke všemu Jane (Lydia Rose Bewley), Lydia Rose Bewley je nádherná ženská a hrozně ráda jsem ji viděla jinde než v Plebs. No a Neil (Blake Harrison) s Lisou (Jessica Knappett) se hledali, až se našli, oba stejně natvrdlí.

Potěšil Anthony Head jako Willův otec a mohlo tam být víc narážek na seriál, ale zase chápu, že to potřebovali udělat pochopitelné i pro lidi, co seriál neviděli. Ocenila jsem uzavření zápletky se Simonovým stěhováním a Willovou vysokou a jsem zvědavá na druhý díl. Z toho mám pořád obavy, ačkoliv během prvního se nepotvrdily.