15. května 2016

How to Be Single (2016)

The thing about being single is, you should cherish it. Because, in a week, or a lifetime, of being alone, you may only get one moment. One moment, when you're not tied up in a relationship with anyone. A parent, a pet, a sibling, a friend. One moment, when you stand on your own.
Really, truly single.
And then, it's gone.


zdroj: imdb.com
IMDb. Podle traileru jsem upřímně jsem čekala, že How to Be Single bude jen lehkovážná hovadina, ale byla jsem příjemně překvapená. Mělo to myšlenku, dialogy nebyly vůbec hloupé a toho slapstick humoru tam taky nebylo tolik, kolik trailer napovídal. Příjemně překvapená jsem byla i Dakotou Johnson (Alice) - nečekala jsem od ní moc, ale byla fakt přesvědčivá. Prostě celkově příjemné překvapení.

Přiznávám, že hlavním motivátorem byla Rebel Wilson (Robin) - mám pro ni extrémní slabost, v traileru mě lákala nejvíc a je prostě boží. V konečném filmu byla trochu upozaděná, ale i tak se mi tam hodně líbila. Leslie Mann (Meg) měla velmi sympatickou roli, ale sama Leslie Mann mi moc sympatická není a to byla škoda. Alison Brie (Lucy) je úžasná vždycky, tento film nebyl výjimka, začíná mě mít dobře na háčku.

Příjemně mě potěšil Damon Wayans Jr. (David) - netušila jsem, že tam hraje, a tahle vážná poloha mu slušela. Anders Holm (Tom) je fakt kus, dost dobře se na něj koukalo, a líbila se mi i jeho linie. Hezky tam bylo vidět, že někdy je prostě pozdě bycha honiti. Jake Lacy (Ken) byl roztomile děsivý / děsivě roztomilý, Jason Mantzoukas (George) mě baví a Colin Jost (Paul) mi hrozně někoho připomínal, až mi došlo koho - jeho samého v SNL.

Kromě Alicina naprosto úžasného bytu, skvělého obsazení a dobrého scénáře měl film i hodně příjemný soundtrack a exteriéry. Zkrátka a dobře povedený film, doporučuji.