9. února 2019

Ibiza (2018)

Spain, just, like, let it wash over you.

zdroj: imdb.com
IMDb. Popravdě jsem od filmu Ibiza nic moc nečekala, zachytila jsem to jen protože se o tom Amy Schumer zmiňovala na Instagramu, protože v tom hraje Vanessa Bayer (Nikki), a plakát mi přišel vtipný. Trvalo nějakou dobu, než jsem se na to podívala, a kdybych to neviděla, asi bych o moc nepřišla. Bylo to vtipné, mělo to teplý filtr přes kameru, takže se člověk začal těšit na léto, ale žádné zlomové dílo to není.

Vanessa Bayer je výborná komička a její Nikki mě fakt hodně bavila. Gillian Jacobs (Harper) jsem nikde neviděla od Community a přiznávám, že Harper byla trochu jako Britta, nicméně i tak mi byla sympatická tou neochotou trochu riskovat a těmi "katastrofálními" důsledky, které její utržení ze řetězu mělo. Phoebe Robinson (Leah) odjinud neznám, ale Leah se mi líbila, měla rozum, když nikdo další neměl.

Richard Madden (Leo West) a Félix Gómez (Diego) byli víceméně jen pozadí, ale moc hezké pozadí, zvlášť Leo. Bavila Michaela Watkins (Sarah), závěrečná scéna mezi Harper a Sarah byla super.

Celkově je to fajn oddychová mileniálská romcom, ale víc se od toho čekat nedá.