17. února 2019

Ralph Breaks the Internet (2018)

Here's something I wish I'd learned years ago. There is no law saying best friends have to have the same dreams.

zdroj: imdb.com
IMDb. Na dvojku Wreck-It Ralph jsem se těšila dlouho a hodně a možná právě proto jsem byla trochu zklamaná. Nebylo to prostě tak dobré jako jednička. Přišlo mi, že od hledání volantu k hledání sebe sama v přátelství to přešlo trochu těžkopádně a ta skutečná pointa, ke které se film chtěl dostat, byla trochu uspěchaná.

Animace je ale pořád naprosto úžasná, Sarah Silverman (Vanellope) mě velmi baví a John C. Reilly (Ralph) si to taky dává. Gal Gadot (Shank) a Taraji P. Henson (Yesss) potěšily. Líbilo se mi harmonické manželství Felixe (Jack McBrayer) a Calhoun (Jane Lynch). Potěšila camea Anthonyho Danielse (C-3PO), Vina Diesela (Baby Groot) a prakticky všech Disney princezen, které měly korespondující herečky.

Disney princezny byly ostatně nejlepší část filmu. Zaprvé, potisky na jejich tričkách byly super, a zadruhé jejich záchrana Ralpha byla fakt vtipná. Třetí nejvtipnější scéna po těch dvou princeznových byla bohužel až v titulkách, což je škoda, protože přesně tohle nás na ten film lákalo. Ale Vanellopeina princeznovská písnička byla taky super.

Takže rozhodně ne tak dobré jak jednička, ale fajn pohádka.