22. dubna 2019

Santa Clarita Diet: Season 3

| Season 1 | Season 2 | Season 3 |
_______

Love doesn't always shout. Sometimes it whispers.


3.01 Wuffenloaf - 3.02 Knighttime - 3.03 We Let People Die Every Day - 3.04 More of a Cat Person - 3.05 Belle and Sebastian Protect the Head - 3.06 The Chicken and the Pear - 3.07 A Specific Form of Recklessness - 3.08 Forever! - 3.09 Zombody - 3.10 The Cult of Sheila

zdroj: imdb.com
Santa Clarita Diet je potěšením každou sezónu a tato nebyla výjimkou. Přiznám se, že jsem nebyla moc nadšená z toho, jak navýšili sázky, ale pak udělali z největšího záporáka takového pitomce, že to moc k ničemu nebylo a stejně tak nějak o nic nešlo. Na druhou stranu to ale přesně odpovídá tématu a rytmu seriálu a konec byl epický, takže to beru.

Dynamika Sheily (Drew Barrymore), Joela (Timothy Olyphant) a Abby (Liv Hewson) je pořád skvělá a dokonce mi nevadil ani ten prostor pro Abby. K té romanci Ericem (Skyler Gisondo) přistupovali opatrně, takže se to vyvinulo i celkem přirozeně a nešlo to nijak na sílu. Jsem docela zvědavá, jak to bude vypadat dál.

Trochu mě zklamali, že přeobsadili (museli přeobsadit?) Garyho (Alan Tudyk), ale okecali to skvěle. Překvapilo mě, že Anne (Natalie Morales) v polovině řady tak nějak vymizela a zajímá mě, co chystají s Winter (Sydney Park), z nějakého důvodu ji museli přivést do děje. Poplović (Goran Višnjić) byl ten záporák, o kterém jsem mluvila výš - Goran Višnjić skvěle přehrával, ale tak nějak by mě Poplović bavil víc, kdyby byl trochu nebezpečnější.

Hodně mě překvapili koncem, ale vlastně jsem to měla čekat, když celou sezónu převraceli otázku Joela jako zombie. Dost mě zajímá, jak bude Abby reagovat na novou situaci, a těším se na čtvrtou řadu.

"What if love is only possible because life is fleeting? That knowing it's going to end is the reason why people cling to each other."

EDIT: Zrušeno. Jsem zdrcená.