26. listopadu 2010

Chloe (2009)

All I know is that if I do it just right, I can become your living, breathing, unflinching dream, and then I can actually disappear.

zdroj: imdb.com
IDMb. Přiznávám, že mě k filmu přitáhla ona milostná scéna mezi Julianne Moore a Amandou Seyfried. (No co, stála za to.) Nakonec jsem ale byla pekelně ráda, že jsem se nechala zlákat, podle mě jde o jeden z nejlepších filmů za poslední dobu. Výborná, výborná záležitost.

Uznávám, že jsem se nechala opít rohlíkem úplně stejně, jako u I Love You, Phillip Morris. Až později mi začalo všechno docházet - lotion etc. Celkově byl příběh prostě geniální, výborně promyšlený a skvěle postavený. Konec byl sice trochu nouzový východ, ale to, jak je provedený, prostě funguje a do toho filmu sedne. Absolutní závěr už je jen třešnička na dortu.

Film se právem opíral o Julianne Moore (Catherine Stewart) a ona znovu dokázala, že to unese a že je prostě formát. Velmi příjemné překvapení byla Amanda Seyfried (Chloe), o které jsem věděla, že je krásná a všechno, ale netušila jsem, že se v ní schovává talentovaná herečka. Díky tomu mě prostě omráčila a těším se na její další pořádnou roli. No a trojici doplňoval vždy výborný Liam Neeson (David Stewart), tím se nedá nic zkazit. Prostě kolem a kolem výborný film. Tečka.