15. března 2011

Tangled (2010)

Here comes the smolder...

zdroj: imdb.com
IMDb. Já prostě věděla, že to bude pecka, od toho, co jsem viděla trailer a málem se u něj počůrala smíchem. Jsem opravdu ráda, že můžu říct, že v tomhle případě se nepotvrdilo, že do traileru se dávají jen ty nejlepší věci - u filmu jsem se skutečně (obrazně) počůrala smíchem. Možná to bylo tím, že když nepočítám Enchanted, jsou to věky, co jsem viděla nějakou disneyovku, ale možná to bylo taky tím, že je to prostě dobrý.

Ať už jsem se počůrala, nebo ne, ta část s tím, že jsem se brutálně nasmála, je pravda. Hihňala, řezala a chechtala jsem se od začátku do konce a jisté scény, jako například Flynn/Eugene, ozbrojený pánvičkou a bojující s koněm ozbrojeným dýkou a řvoucí, "You should know that this is the strangest thing I've ever done!" Bavila jsem se tak dobře, že jim odpustím, že vykradli můj pánvičkový koncept. Budiž jim ovšem útěchou, že ho posunuli na zcela nový level.

K Mandy Moore (Rapunzel) jsem si nikdy nevytvořila žádný vztah, pár filmů (Chasing Liberty, Because I Said So) s ní si vybavuju, ale to je tak všechno, nicméně její hlas byl super, Rapunzel byla nádherně živá a na konci jí byla i dost podobná. Zachary Levi (Flynn/Eugene) je mi známý jako Chuck a jeho hot hlas mě donutil znovu silně zauvažovat, že ten seriál nasleduju. Co se týče zbytku, právě jsem si uvědomila, že ten film měl docela málo mluvících postav - vůbec mě to při koukání nenapadlo.

Prostě, film je to super, nezklamal, právě naopak... no dobře, možná fakt, že Flynn Ryder není skutečný, mě trochu rozčiluje. Trochu. Trošičku. (Potřebuju chlapa.)