30. dubna 2011

A Life Less Ordinary (1997)

Have you ever felt like you're not in control of your life?

zdroj: imdb.com
IMDb. Tak tohle byla zase jednou ultimátní hovadina, fakt, že jo. Bylo to šílené, bylo to praštěné, ale bylo to sladké a vtipné. I když by to rozhodně neprošlo inteligencí zápletky, nebo provedením, rozhodně to prošlo humorem.

Že Ewan McGregor (Robert Lewis) umí dělat zhruba asi tak všechno i humor a to v té naprosto nejpraštěnejší podobě, to víme dávno. Že k němu ale takhle sedne Cameron Diaz (Celine Naville), a vůbec, že Cameron Diaz něco umí, to bylo velké překvapení. Šlo jim to spolu, vypadali dobře, ladili (hlavně při Beyond the Sea - jo, dokud Ewan zpívá a tančí, tak to nemůže být špatný) a prostě hlavně mě spolu bavili, to bylo asi tak nejpodstatnější.

Pak prostě musím vypíchnout Holly Hunter a její "andělku" O'Reilly, bavila mě takovým způsobem, až to není hezký, a dokonce mě i k něčemu inspirovala do vlastního příběhu. No a nesmím zapomenout na svého miláčka Stanleyho Tucciho (Elliot), kterého vidím jako nádherné křoví všude, kam se vrtne.

Takže, fanouškům šílených komedií a Ewana McGregora rozhodně doporučuji, ale nevím, jestli bych to potřebovala vidět znovu. Ale hej, i kdyby ne, to nejdůležitější už mám v hlavě vypáleno navždycky - odpověď na onu palčivou otázku, jak by vypadal Ewan z plastelíny!