24. ledna 2012

Miranda: Series 1 & 2

| Series 1 & 2 | Series 3 |
_______


Series 1
1.01 It's a Date - 1.02 In the Mood - 1.03 Just a Job - 1.04 Mum's the Word - 1.05 Let It Out - 1.06 What a Dog

zdroj: imdb.com
Z nějakého důvodu jsem přestala psát ve velkém o sitcomech, které sleduji, ale pro Mirandu prostě musím udělat výjimku. Narazila jsem na ni náhodou na HBO Comedy, viděla polovinu seriálu a od té doby jsem se neodtrhla.

Miranda (Miranda Hart) je přesně hrdinka mého kalibru, miluji ji s velkou upřímností. Stevie (Sarah Hadland) je naprosto dokonalý sidekick, a Gary (Tom Ellis) je skutečně hodný nehorázného slintání nad jeho osobou.

Další postavy jako "bear with" Tilly (Sally Phillips), šílená Mirandina matka Penny (Patricia Hodge) či Clive (James Holmes), u nějž bych přísahala, že je gay, nejsou o nic míň dokonalé či vtipné.

Miranda má na svědomí bolavé svaly mé krajiny břišní a pár slziček smíchu.

Series 2
2.01 The New Me - 2.02 Before I Die - 2.03 Let's Do It - 2.04 A New Low - 2.05 Just Act Normal - 2.06 The Perfect Christmas

zdroj: imdb.com
Druhá sezóna byla popravdě první, kterou jsem viděla. Měla jsem za to, že jsem viděla jen pár dílů, a až, když jsem to prověřila, zjistila jsem, že jsem vlastně viděla celou druhou řadu. (No, od té doby jsem to celé viděla ještě tak dvakrát, takže...)

Druhá sezóna se soustředila hlavně na Mirandu a Garyho, což jsem uvítala, protože jejích vztah tvrdě zbožňuji. Smála jsem se snad ještě víc, než při první řadě, i když mou oblíbenou scénu druhá řada nepřerazila.

Také upustili od Fanny (Katy Wix), která mě zase tolik nebrala, a potěšil Steve Speirs jako poslíček Ray. Jediné, co mě irituje je, že to má jen šest dílů do série, a třetí bude až v zimě. Jak to mám jako vydržet?

Mimochodem, what have you done today to make you feel proud?