16. května 2012

NCIS: Los Angeles: Season 3

| Season 1 | Season 2 | Season 3 |
_______


3.01 Lange, H. - 3.02 Cyber Threat - 3.03 Backstopped - 3.04 Deadline - 3.05 Sacrifice - 3.06 Lone Wolf - 3.07 Honor - 3.08 Greed - 3.09 Betrayal - 3.10 The Debt - 3.11 Higher Power - 3.12 The Watchers - 3.13 Exit Strategy - 3.14 Partners - 3.15 Crimeleon - 3.16 Blye, K. (Part 1) - 3.17 Blye, K. (Part 2) - 3.18 The Dragon and the Fairy - 3.19 Vengeance - 3.20 Patriot Acts - 3.21 Touch of Death (Part 2) - 3.22 Neighborhood Watch - 3.23 Sans Voir

zdroj: imdb.com
Oblíbené epizody: Sacrifice, The Debt, Blye, K., Neighborhood Watch (!!!)

Postavy: Hunter (Claire Forlani) se moc nezdržela a byla to škoda, protože se mi zrovna začala líbit epizodu předtím, než zmizela. Co se týče ostatních postav, je to víceméně úplně to samo. Jediný, kvůli komu jsem na to koukala (a uvědomila jsem si to už někdy v polovině série) byl Deeks (Eric Christian Olsen) a jeho "thing" s Kensi (Daniela Ruah), které tam bylo ale docela dost, hlavně v nejlepším dílu celého seriálu - Neighborhood Watch. Jinak mě už nikdo nezaujal, ale potěšil mě Nate Getz (Peter Cambor), který se párkrát objevil, a Granger (Miguel Ferrer) mě příšerně rozčiloval.

Co se tak zhruba asi dělo? Callenova minulost je prostě running joke celého seriálu, už mě to opravdu přestává bavit. Vůbec nikam se to neposunulo přesto, že se celá ta záležitost s Rumunskem z minulé sezóny táhla jak žvejkačka. Už sice víme, kdo je zač Callen, kdo byli jeho rodiče a že se nejspíš jmenuje George, ale pořád s tím prudí, takže v tom asi bude něco víc. Tak či tak, můj zájem ztratili už v polovině druhé série.

Přiznám se, že jestli byla nějaká další linie, ušla mi. Nějak moc jsem to kromě Deekse a Kensi nevnímala, což bylo někdy 85% dílu. Během této série jsem došla k závěru, že i když existují takové perly, jako Neighborhood Watch, nestojí mi za to ztrácet 45 minut týdně, a nejspíš nic mě k tomu seriálu nepřitáhne zpátky. I když crossover s Hawaii Five-0 byl povedený, hlavně Densi scény. A víc nic v tom pro mě nebylo.

Finále: Přiznávám, že jsem nerozuměla stopáži, bylo to prostě moc dlouhé, obětování Hunter jsem nepochopila zvlášť, když už takovou bodu v seriálu nebyla, a cliffhanger sice byl, ale jeho vyústění mi nemohlo být víc volné, takže je skutečně pravý čas udělat NCIS: Los Angeles pápá.