6. února 2016

Labyrint: I. řada

| I. řada | II. řada | III. řada |
_______


1.01 Díl první - 1.02 Díl druhý - 1.03 Díl třetí - 1.04 Díl čtvrtý - 1.05 Díl pátý - 1.06 Díl šestý - 1.07 Díl sedmý

zdroj: csfd.cz
Trochu zanedbávám blogování o českých seriálech, byť se na některé z nich dívám a musím říct, že nejsou tak marné, jak jsme si zvykli, že bývají. Labyrint je jedním z nich. Nedá se mu sice upřít určitá americká pompéznost a rozhodně se nedrží při zemi, ale dostalo mě, jak nádherně komplikovaně je to vystavěné a jak se to pak pěkně stočí zpět k jednoduché osobní pomstě, což, jak víme, umím ocenit.

Ani Jiří Langmajer, ani jeho Michal Remeš mi sympatičtí nebyli, ale to tomu seriálu přidalo na kouzlu. Zuzana Kanóczová (Tamara Hrónská) se mi hodně líbila, viděla jsem ji prakticky jen jako Lauru v Románu pro ženy, takže tohle bylo fakt příjemné. Do Stanislava Majera (Dan Grossmann) jsem tajně zamilovaná, tam není co řešit, a potěšil mě Miroslav Donutil (Petr Oliva) v roli, která netěžila jen z toho, že ji hraje Miroslav Donutil.

Radek Holub (farář Kryštof) je ve vážné roli vždycky slast a Pavla Vitázková-Ptáčková (Zita Karasová) je čím dál krásnější. Skutečně dobrých herců tam bylo mnohem víc, ale vypisovat telefonní seznam moc nemá cenu. Stačí prostě říct, že se Labyrint povedl, a doufat ve víc takových počinů.