4. února 2011

Yes Man (2008)

The world's a playground. You know that when you are a kid, but somewhere along the way everyone forgets it.

zdroj: imdb.com
IMDb. Jeden z těch filmů, na které jsem "šla do kina", a už dva roky je "chci vidět", a na které je teď dobrá doba. Čekala jsem, až budu mít náladu na Jima Carreyho, tím se to vždycky zdrží. Nakonec jsem ji chytila a byla jsem příjemně překvapená; kromě srandy to bylo i docela chytrý.

Nebyla to typická bláznivka, jaké Jim Carrey (Carl) rád točívá, ovšem pár jeho oblíbených vtípků tomu dodalo grády. Je nutno podotknout, že pohyby a ksichty ten chlap umí pořád neuvěřitelný. Dalším důvodem, proč se na film podívat, byla překrásná a osobitá Zooey Deschanel (Allison), které není nikdy dost. Bradley Cooper (Peter) byl hot. Příjemným bonusem byla NCIS parta: Sasha Alexander (Lucy), Rocky Carroll (Wes) a Patrick Labyorteaux (Marv) (tohle je sice víc JAG, ale neva). Oko potěšila i vždycky hot Molly Sims (Stephanie).

Takže celkově, není to ten Ace Ventura úlet, na který musí mít člověk nejen náladu, ale i žaludek, ale ani to není tak tvrdé jako Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Je to prostě něco mezi tím, a je to fajn film. Asi by se mi nic nestalo, kdybych ho už nikdy neviděla, ale taky není jediný důvod, proč se mu vyhýbat.