29. listopadu 2013

Girl Most Likely (2012)

Sometimes the darkness is self-imposed.

zdroj: imdb.com
IMDb. O Girl Most Likely jsem dopředu věděla jen to, že tam hraje Kristen Wiig, a to mi po zkušenostech s Bridesmaids úplně stačilo. A jako obvykle byla výborná. Miluju ty životní ztroskotankyně, které hraje, a které na konci nemají žádný trapný přepálený happy end, ale prostě jen přišly na to, jak z toho ven.

Imogene (Kristen Wiig) byla prototyp úplně ztraceného člověka a já ji milovala od začátku do konce. Její brácha Ralph (Christopher Fitzgerald) na tom byl ještě o něco lépe, ale byl to přesně ten typ charakteru, který nejde než nemilovat. Annette Bening (Zelda) si zase střihla roli jak víno, je prostě božská. Darren Criss (Lee) mě příjemně překvapil, fakt jsem myslela, že toho moc neumí, a když to nebyl zrovna omračující herecký výkon, byl to skvělý nášlap správným směrem od Glee.

Matt Dillon (George) mě dokonale bavil, stejně jako Imogene jsem nevěřila, že říká pravdu, a pak jsem se hrozně smála. Natasha Lyonne (Allyson) mi celou tu dobu někoho připomínala a pak mi to došlo. Cameo Cynthie Nixon potěšilo.

Girl Most Likely je prostě zase jen další důkaz toho, že na Kristen Wiig se prostě musím podívat blíž.