20. března 2015

Perception: Season 3

| Season 1 | Season 2 | Season 3 |
_______

Anyway you slice it, there is a puzzle.


3.01 Paris - 3.02 Painless - 3.03 Shiver - 3.04 Possession - 3.05 Eternity - 3.06 Inconceivable - 3.07 Bolero - 3.08 Prologue - 3.09 Silence - 3.10 Dirty - 3.11 Brainstorm - 3.12 Meat - 3.13 Mirror - 3.14 Romeo - 3.15 Run

zdroj: imdb.com
Oblíbené epizody: Shiver, Inconceivable, Bolero, Brainstorm, Meat

Třetí série Perception nepřinesla nic objevného a vysloužila si zrušení, což mě nijak dvakrát nepřekvapilo. A vlastně jsem byla ráda - vývoj vztahu mezi Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) a jejím ex-manželem, Donniem Ryanem (Scott Wolf), mě vytáčel. Asi to má co dělat s tím, že jsem fanda jejího vztahu s Danielem Pierceem (Eric McCormack) - který sice konečně přiznal, co cítí, ale ne Kate a moc pozdě - ale ukazovat nám, jak se s velkou slávou znovu berou, protože si uvědomili, kde tehdy udělali chybu, ačkoliv tu chybu, která se stala, vyvolala Kateina povaha, která se ani v nejmenším nezměnila, takže to skončí zase stejně... Nevím, proč bych se měla radovat.

Docela mě potěšila zápletka s Danielovým otcem, Jamesem Alanem Pierceem (Peter Coyote) a že nebylo zase tolik Natalie Vincent (Kelly Rowan) nebo co hůř, Caroline Newsome. Pak už nebylo moc věcí, co by mě potěšilo. Seriál se až příšerně moc věnoval celému tomu Kate/Donnie divadlu, kterém mě z výše zmíněných důvodů nebavilo, a ani nebylo moc epizod, které by mi uvízly v paměti, abych řekla pravdu.

Potěšili Edward Herrmann (Jack Pierce, Brainstorm) a Zoe McLellan (Alice Pierce, Brainstorm). Celkově mě ani moc nemrzí, že seriál dostal sekerou, ale byly to fajn tři sezóny.