20. března 2015

Episodes: Series 4

| Series 1 & 2 | Series 3 | Series 4 | Season 5 |
_______


4.01 Episode One - 4.02 Episode Two - 4.03 Episode Three - 4.04 Episode Four - 4.05 Episode Five - 4.06 Episode Six - 4.07 Episode Seven - 4.08 Episode Eight - 4.09 Episode Nine

zdroj: imdb.com
Episodes miluji a vždycky jsem ráda, když se vrátí. Celou čtvrtou sérii jsem jsem ovšem žila v domění, že jde o poslední, takže když se odvysílala devátá epizoda, týden na to jsem zoufale hledala desátou, protože devátá končila superotevřeně. Opravdu upřímně doufám, že bude pátá série, protože tohle rozhodně potřebuje pokračování.

Zápletka Seana (Stephen Mangan) a Beverly (Tamsin Greig) se motala především kolem nového seriálu Opposite of Us, který se nakonec rozhodli prodat a to stejné televizi, jaká zlikvidovala Pucks!. Tentokrát je ovšem ve vedení Helen Basch (Andrea Savage), která se už od pohledu jevila mnohem kompetentněji než Castor Sotto (Chris Diamantopoulos), který se mihl jen proto, aby to Carol (Kathleen Rose Perkins) zavařil, a Merc Lapidus (John Pankow), který opět exceloval.

Nakonec se ukázalo, že i Helen je na hlavu (chvíli jsem se bála, že bude normální) a to megažárlivá. Takže když Carol začne spát i s ní, nedopadne to dobře jen pro ni, ale i pro Seana a Beverly. Carol byla tuhle sezónu mojí nejoblíbenější postavou a na konci mi jí bylo hrozně líto, jak se do toho zamotala a pak ještě naletěla Castorovi. Držím jí palce.

Matt LeBlanc (Matt LeBlanc) řešil především finanční krizi a Myra Licht (Daisy Haggard) byla těhotná, ačkoliv o tom nikomu nic neřekla, ale hrozně se mi líbilo, jak se to prostě vždycky objevilo a nikdo nic neřekl. Porod byl k nezaplacení. Bavila mě postava Wendy (Scarlett Rose Patterson), zapadla tam. Potěšili Michael Brandon (Elliot Salad) a David Schwimmer (David Schwimmer).

Těším se na pátou sérii, doufám, že bude a bez průtahů.