10. března 2014

Episodes: Series 3

| Series 1 & 2 | Series 3 | Series 4 | Season 5 |
_______


3.01 Episode One - 3.02 Episode Two - 3.03 Episode Three - 3.04 Episode Four - 3.05 Episode Five - 3.06 Episode Six - 3.07 Episode Seven - 3.08 Episode Eight - 3.09 Episode Nine

zdroj: imdb.com
K Episodes mám takový zvláštní vztah - nepřijde mi, že mi chybí, dokud se nevrátí a já se znovu těším na každou novou epizodu. Příhody Seana (Stephen Mangan) a Beverly (Tamsin Greig) v Hollywoodu jsem si prostě zamilovala, ale ještě víc mě baví Matt LeBlanc (Matt LeBlanc), který tuhle sezónu opět tankoval super. Co scéna s ním, to perla nad perly. Byla jsem hrozně ráda, že se Sean a Beverly usmířili, a ještě víc, že se všichni smířili i s Mattem a byli zase kámoši jak na začátku.

Carol (Kathleen Rose Perkins) mě hodně bavila už v předchozích sezónách. Doufala jsem, že potom, co vypadne z kola Merc Lapidus (John Pankow), bude se to soustředit na ni, ale spletla jsem se. Bohužel jí naordinovali románek s novým šéfem Castorem Sottoem (Chris Diamantopoulos), který samozřejmě končil tragicky, protože Castor byl lahodně na hlavu. Skoro my jí bylo líto, ale Myra (Daisy Haggard) to vždycky zachrání.

Velkou porcí sezóny bylo, jestli Pucks! konečně dostane sekerou, což si všichni střídavě nepřáli a přáli. Hodně se mi líbilo, jak Sean a Beverly zvažovali pro a proti odchodu a zůstávání v LA, hlavně na Seanově straně, protože se nakonec rozhodl pro svoje manželství a ne slávu. Ta pranice o ně byla vtipná. Úplný konec jsem nečekala, ale bylo krásné, jak to Matt nakonec zase všechno dooral, aniž by to věděl.

Těším se na čtvrtou sérii!