9. října 2017

Episodes: Series 5

| Series 1 & 2 | Series 3 | Series 4 | Series 5 |
_______


5.01 Episode One - 5.02 Episode Two - 5.03 Episode Three - 5.04 Episode Four - 5.05 Episode Five - 5.06 Episode Six - 5.07 Episode Seven

zdroj: www.imdb.com
Na finální sérii jsem se dvakrát tak těšila, protože čtvrtá končila superotevřeně a protože jsem si myslela, že čtvrtá je poslední. Čekala jsem na zakončení dlouho a nebyla jsem zklamaná. Přiznám se, že mě nejvíc bavil Matt LeBlanc (Matt LeBlanc), to hovado tuto sezónu tankovalo super - především v páté epizodě, u které jsem se smála nahlas a která byla naprosto úžasná (byť potvrdila, že jdu do pekla).

Beverly (Tamsin Greig) a Sean (Stephen Mangan) se ocitli uprostřed jednoho průseru s extrémně otravným Timem (Bruce Mackinnon) - všechny scény s ním byly z hlediska komedie luxusní, mimochodem - a pak z něj utekli do dalšího průseru s Mattem. U posledních dvou dílů jsem se bavila tak, že z toho budu mít špatnou karmu - Mattovy vesty byly nejvíc.

Sráč Merc Lapidus (John Pankow) byl v plné formě - ať už válčil s Mattem, což taky nemělo slabé místo, nebo znovu blbl Carol (Kathleen Rose Perkins) a zároveň dělal idiota z Morning (Mircea Monroe). Tahle konkrétní zápletka ale měla úžasný konec - obě s ním zatočily krásně. (Byť Morning nakonec vyměkla.)

Carol byla moje oblíbená postava v minulé řadě a tato na tom nic nezměnila. V depresi ji udělali nesmírně vtipnou - napřed celá aféra s Mercem, pak těhotenství a pak Helen (Andrea Savage). Upřímně jsem nevěřila, že je dají znovu dohromady, ale popravdě to dává smysl, protože přes to všechno byla Helen pořád asi ten nejslušnější člověk, se kterým Carol spala.

Líbila se mi Mattova show - upřímně čekám, kdy se nějaká stanice vážně vytasí s The Box. Poslední epizoda byla podle mě super. Sešlo se prakticky původní obsazení, hezky se to stočilo do sebe - nečekala jsem, že ta nová show bude Episodes, ale byl to super detail a poslední záběry v kině mě skoro až dojaly.

Popravdě mi to bude chybět, Episodes byly jedna z těch lepších komedií.