10. října 2015

Masters of Sex: Season 3

| Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4 |
_______


3.01 Parliament of Owls - 3.02 Three's a Crowd - 3.03 The Excitement of Release - 3.04 Undue Influence - 3.05 Matters of Gravity - 3.06 Two Scents - 3.07 Monkey Business - 3.08 Surrogates - 3.09 High Anxiety - 3.10 Through a Glass, Darkly - 3.11 Party of Four - 3.12 Full Ten Count

zdroj: imdb.com
Popravdě se mi do článku o třetí sérii Masters of Sex moc nechtělo a vlastně ani nevím proč, nijak zvlášť špatná mi nepřišla a vlastně mě docela bavila. Jen mi asi přišlo, že se to točí pořád dokolečka, a že velká část kouzla toho seriálu je ta chemie mezi Michaelem Sheenem (William Masters) a Lizzy Caplan (Virginia Johnson) v posteli a té tuto sezónu pravda moc nebylo. Nedělalo mi moc dobře sledovat ten rozklad jejich vztahu.

Tuto sezónu se mnou fakt zacvičila Libbyina (Caitlin FitzGerald) linie: hodně zamrzelo, jak to dopadlo s Robertem (Jocko Sims), a když se konečně otevřela Paulovi (Benjamin Koldyke) a měla naději, musela se vzdát i toho. A vlastně to vůbec k ničemu nebylo. Líbil se mi Dan Logan (Josh Charles) a nejen protože ho hrál dokonalý, sexy Josh Charles, ale hlavně protože ačkoliv nebyl žádný princ z pohádky, ukázal Ginny, že když někomu na někom záleží, dokáže na sobě pracovat, což bylo něco, co Bill doteď nepochopil.

Byla jsem ráda za Scullyovy - Margaret (Allison Janney) konečně přestala doplácet na svůj rozvod a Barton (Beau Bridges) se pomalu přestává bát žít. Betty (Annaleigh Ashford) a Helen (Sarah Silverman) řešily problém, který je bohužel pro podobné páry aktuální i dneska, a vyřešily to přesně tím způsobem, na které jsou ženy odkazované i dneska, a který pořád není ok. Lester (Kevin Christy) a Jane (Heléne Yorke) mě dvakrát nebavili, ale člověk nemůže mít všechno.

Hodně potěšila Judy Greer (Alice Logan) a Nora (Emily Kinney) byla hodně zajímavá postava, jen je škoda, že to celé zametli pod koberec tím křesťanským fanatismem a nerozebírali její motivy více. Každopádně její konečný střet s Ginny stál za to. Tessa (Isabelle Fuhrman) byla za trest a jsem ráda, že ke konci řady vymizela.

Doufám, že se seriál vrátí pro čtvrtou řadu, protože jsem upřímně zvědavá, jak budou s tímhle pracovat dál.