15. května 2016

New Girl: Season 5

| Season 1 & 2 | Season 3 | Season 4 | Season 5 | Season 6 | Season 7 |
_______


5.01 Big Mama P - 5.02 What About Fred - 5.03 Jury Duty - 5.04 No Girl - 5.05 Bob & Carol & Nick & Schmidt - 5.06 Reagan - 5.07 Wig - 5.08 The Decision - 5.09 Heat Wave - 5.10 Goosebumps Walkaway - 5.11 The Apartment - 5.12 D-Day - 5.13 Sam, Again - 5.14 300 Feet - 5.15 Jeff Day - 5.16 Helmet - 5.17 Road Trip - 5.18 A Chill Day In - 5.19 Dress - 5.20 Return to Sender - 5.21 Wedding Eve - 5.22 Landing Gear

zdroj: imdb.com
Na pátou řadu New Girl jsem se těšila, ale dost jsem se bála té části, kdy půjde Zooey Deschanel (Jess) na mateřskou a na několik epizod se tam nasáčkuje Megan Fox (Reagan). Nemám ráda Megan Fox, je mi protivná už od pohledu, a postava Reagan - všechno vím, všechno znám, nad všechno jsem povznesená a všude jsem byla čtyřikrát - tomu ani trochu nepomohla. Nemohla jsem ji vystát, nepřišla mi vtipná a fakt, že ji napárovali s Nickem (Jake Johnson) jen přilil olej do ohně.

Když ale odmyslíme Reagan, musím říct, že mě sezóna dost bavila. Schmidt (Max Greenfield) a Cece (Hannah Simone) byli sladcí, hezky to spělo k jejich svatbě bez zbytečných dramat a závěr byl skvělý. Jsem docela zvědavá, jak budou v tom přeplněném loftu fungovat jako manželé, ale mám z nich radost. Winston Bishop (Lamorne Morris) je jedna z mých nejoblíbenějších seriálových postav vůbec. Líbil se mi jeho vztah s Aly (Nasim Pedrad), ale od začátku jsem čekala, že to nabere romantický kurz, a těšilo mě to. Jsou skvělí a doufám, že jim to vydrží - už proto, že mě baví Nasim Pedrad a nevadilo by mi, kdyby tam byla mnohem víc.

Nick je můj oblíbený pitomec a všechny zápletky s tím spojené jsou skvělé - až tedy na tu, kde ze sebe před Reagan dělá ještě většího pitomce, bleh. Jess mě tuhle sezónu začala opravdu bavit až ve chvíli, kdy se znovu objevil doktor Sam (David Walton) - celá ta zápletka byla geniální od začátku do konce. Byť mi na konci bylo trochu líto, jak to dopadlo, vrátili jsme se zpátky k Nickovi a Jess, yay! Nebýt té pitomé Reagan, nemělo by to chybu.

Potěšil Taran Killam (Fred, What About Fred); Tony Amendola (soudce Pasqual, Jury Duty); Fred Armisen (Brandon, No Girl); Clea DuVall (Camilla, Wig); Lucy Punch (Genevieve; Sam, Again); Busy Philipps (Connie, 300 Feet); Caitlin FitzGerald (Diane, Return to Sender); Damon Wayans Jr. (Coach) a Peter Gallagher (Gavin).

Musím říct, že ačkoliv už jsme v páté řadě, pořád jsem se na spoustu epizod těšila, a to hlavně v druhé polovině série, a těším se na další.