8. května 2015

New Girl: Season 4

| Season 1 & 2 | Season 3 | Season 4 | Season 5 | Season 6 | Season 7 |
_______


4.01 The Last Wedding - 4.02 Dice - 4.03 Julie Berkman's Older Sister - 4.04 Micro - 4.05 Landline - 4.06 Background Check - 4.07 Goldmine - 4.08 Teachers - 4.09 Thanksgiving IV - 4.10 Girl Fight - 4.11 LAXmas - 4.12 Shark - 4.13 Coming Out - 4.14 Swuit - 4.15 The Crawl - 4.16 Oregon - 4.17 Spiderhunt - 4.18 Walk of Shame - 4.19 The Right Thing - 4.20 Par 5 - 4.21 Panty Gate - 4.22 Clean Break

zdroj: imdb.com
Jako první hned musím dostat ze systému, že ten nový opening, vypadající jako kdybych ho spíchla já před pěti lety v Malování a Movie Makeru, je naprosto hrozný. Doufám, že do páté řady vymyslí něco lepšího. Jako jeden z důvodů stejně uvedli, že v původním chyběl Damon Wayans Jr. (Coach), který stejně odešel na konci této řady, takže by mohli vymyslet něco tak dobrého, jako byl první, s přidanou hodnotou Hannah Simone (Cece). Jen proboha ne další koláž.

Winstonova (Lamorne Morris) policejní kariéra nedostala tolik prostoru, kolik by se mi líbilo, mohli na tom zapracovat líp a doufám, že se polepší. Jess (Zooey Deschanel) randila s Angličanem Ryanem (Julian Morris), který mě moc nebavil a byla jsem ráda, když se rozešli. Nick (Jake Johnson) randil s Kai (Greta Lee), což ani upřímně pořádně nevím, co to vlastně bylo. Schmidt (Max Greenfield) si narazil Fawn Moscato (Zoe Lister-Jones), která mě fakt bavila, ale byla jsem ráda, když se rozešli, protože podle mě k sobě nešli.

Coach se zamiloval do May (Meaghan Rath), která byla super a dost se mi líbilo, jak díky ní nastavili Coachův odchod. Podle mě se to k té postavě hodilo a když už musel jít, tak šel hezky. Napřed jsem nebyla nadšená, když se vracel, ale teď mi zase bude chybět. A hodně mě potěšilo, že Nick a Schmidt koupili podíl v baru, doufám, že ta zápletka nezapadne.

Jedna z nejlepších epizod byla Dice - Nick, Cece a Coach byli prostě skvělí. Bavil mě i Girl Fight, přišlo mi to hezky reálné. Walk of Shame bylo perfektní, mám ráda epizody zaměřující se na přátelství mezi Jess a Cece. Potěšili Barry Bostwick (Robert, LAXmas), Jamie Lee Curtis (Joan Day, Oregon) a Jack McBrayer (Wally, Clean Break).

Jsem docela zvědavá na další řadu, ale už se netěším tolik jako na předchozí.