8. dubna 2017

New Girl: Season 6

| Season 1 & 2 | Season 3 | Season 4 | Season 5 | Season 6 | Season 7 |
_______


6.01 House Hunt - 6.02 Hubbedy Bubby - 6.03 Single and Sufficient - 6.04 Homecoming - 6.05 Jaipur Aviv - 6.06 Ready - 6.07 Last Thanksgiving - 6.08 James Wonder - 6.09 Es Good - 6.10 Christmas Eve Eve - 6.11 Raisin's Back - 6.12 The Cubicle - 6.13 Cece's Boys - 6.14 The Hike - 6.15 Glue - 6.16 Operation: Bobcat - 6.17 Rumspringa - 6.18 Young Adult - 6.19 Socalyalcon VI - 6.20 Misery - 6.21 San Diego - 6.22 Five Stars for Beezus

zdroj: imdb.com
S šestou sezónou jsem to měla dost podobně jako s pátou - všechno bylo super až na Reagan (Megan Fox), která mě pořád stejně prudila, její "cool" přezíravost mě dráždila a pořád si myslím, že Megan Fox neměla s Jakeem Johnsonem (Nick) absolutně žádnou chemii. Doufám, že finále znamená, že už ji neuvidíme. S povděkem jsem ale kvitovala větší výskyt Aly (Nasim Pedrad) i její nastěhování do loftu - podle mě v partě funguje naprosto skvěle.

Opravdu se mi na této sezóně líbilo, že se každá z postav posunula dopředu: Cece (Hannah Simone) konečně našla odvětví, ve kterém chce dělat kariéru, a založila agenturu Cece's Boys; Schmidt (Max Greenfield) byl povýšen a začal opět používat svoje křestní jméno Winston (!!!); Nick (Jake Johnson) konečně publikoval The Pepperwood Chronicles, které mají skutečně úspěch; Jess (Zooey Deschanel) je ředitelkou a Winston (The Bish) (Lamorne Morris) se zasnoubil s Aly. Potěšili mě tím, že si Jess přiznala, že její city k Nickovi nikdy neopadly, a Nick si to přiznal taky. Vím, že jim to už jednou nevyšlo, ale jsem prostě ortodoxní Jess / Nick shipper, s tím se nedá nic dělat.

Co se týče epizod, nejvíc mě bavily Homecoming, protože Nick a Schmidt, byť ten crossover s Brooklyn Nine-Nine mi nic neřekl; James Wonder, protože Winston; Cece's Boys, protože Nick, Winston, Schmidt a wellness; Rumspringa, protože Aly, Winston a vtípky; a Five Stars for Beezus, protože kdyby náhodou New Girl nedostala sedmou řadu, bylo by to skvělé finále seriálu. A protože Nick a Jess. Z guest stars potěšili Lucy Punch (Genevieve, James Wonder) a Gordon Ramsay (Operation: Bobcat).

Celkově jsem s šestou řadou spokojená. Je poznat, že už ten seriál běží roky, ale pořád mě baví. Doufám, že bude sedmá řada.