25. března 2017

Community: Season 1 & 2

| Season 1 & 2 | Season 3 & 4 | Season 5 & 6 |
_______


Season 1
1.01 Community - 1.02 Spanish 101 - 1.03 Introduction to Film - 1.04 Social Psychology - 1.05 Advanced Criminal Law - 1.06 Football, Feminism and You - 1.07 Introduction to Statistics - 1.08 Home Economics - 1.09 Debate 109 - 1.10 Environmental Science - 1.11 The Politics of Human Sexuality - 1.12 Comparative Religion - 1.13 Investigative Journalism - 1.14 Interpretive Dance - 1.15 Romantic Expressionism - 1.16 Communication Studies - 1.17 Physical Education - 1.18 Basic Genealogy - 1.19 Beginner Pottery - 1.20 The Science of Illusion - 1.21 Contemporary American Poultry - 1.22 The Art of Discourse - 1.23 Modern Warfare - 1.24 English as a Second Language - 1.25 Pascal's Triangle Revisited

zdroj: telestrekoza.com
Kolem Community jsem kroužila už nějakou dobu především kvůli úžasné Alison Brie (Annie Edison), kterou jsem si postupně oblíbila. Šla jsem do toho, až když jsem dostala tip od kamarádky. Celkem rychle jsem se do seriálu zamilovala. Není to nic nového pod sluncem, ale nabrali herce, kteří to umí prodat, a baví mě to. Jeff Winger (Joel McHale) je sám o sob docela průměr, ale na Joela McHalea se hodně dobře dívá a spolu s Brittou Perry (Gillian Jacobs) tankují super. S Brittou to mám každopádně stejně jako s Jeffem, ti dva mě baví jenom dohromady. Annie je skvělá, ale rozčiluje mě, že ji párují s Jeffem; Abed Nadir (Danny Pudi) je moje nejoblíbenější postava, nedokážu ani říct, co mě na něm baví nejvíc. Shirley Bennett (Yvette Nicole Brown) a Troy Barnes (Donald Glover) mě moc neberou. Troy mě baví aspoň s Abedem, ale u Shirley se nemůžu chytnout. Pierce Hawthorne (Chevy Chase) je imbecil, kterému se buď směju nebo mě vytáčí, neexistuje nic mezi. Señor Chang (Ken Jeong) je úžasný sociopat a děkan Pelton (Jim Rash) mě prostě jenom baví. Musím zmínit i Erica Christiana Olsena (Vaughn Miller), který je boží všude, a klidně ho tam mohlo být víc.

Co se týče epizod, musím vypíchnout následující: Social Psychology, protože Abed a sociální experiment; Introduction to Statistics, protože Abed jako Batman; Investigative Journalism, protože M*A*S*H; Physical Education, protože finální kulečníkový souboj byl neskutečný; Beginner Pottery, protože Jeffův meltdown v hrnčířství byl neskutečný; The Art of Discourse, protože Jeff a Britta; a Modern Warfare, protože je to nejlepší epizoda první sezóny. Z guest stars mě potěšili Jack Black (Buddy Austin, Investigative Journalism), Katharine McPhee (Amber, Basic Genealogy) a Owen Wilson (Investigative Journalism).

Season 2
2.01 Anthropology 101 - 2.02 Accounting for Lawyers - 2.03 The Psychology of Letting Go - 2.04 Basic Rocket Science - 2.05 Messianic Myths and Ancient Peoples - 2.06 Epidemiology - 2.07 Aerodynamics of Gender - 2.08 Cooperative Calligraphy - 2.09 Conspiracy Theories and Interior Design - 2.10 Mixology Certification - 2.11 Abed's Uncontrollable Christmas - 2.12 Asian Population Studies - 2.13 Celebrity Pharmacology - 2.14 Advanced Dungeons & Dragons - 2.15 Early 21st Century Romanticism - 2.16 Intermediate Documentary Filmmaking - 2.17 Intro to Political Science - 2.18 Custody Law and Eastern European Diplomacy - 2.19 Critical Film Studies - 2.20 Competitive Wine Tasting - 2.21 Paradigms of Human Memory - 2.22 Applied Anthropology and Culinary Arts - 2.23 A Fistful of Paintballs - 2.24 For a Few Paintballs More

zdroj: telestrekoza.com
Community je jeden z těch seriálů, které jakmile jednou začnu, nejsem schopná se na ně přestat dívat. Určitě na tom má podíl moje notorická lenost a fakt, že formát sitcomu paradoxně svádí promrhat na tom dvakrát víc času než na jiných seriálech, ale jedu jednu epizodu za druhou. Nemůžu přestat. Druhá řada definitivně potvrdila Abedovu pozici jako mé nejoblíbenější postavy, s Troyem je to pořád světová bromance, Pierce je pořád příšerný člověk, Shirley mě pořád nějak nebaví - i když musím přiznat, že zápletka s Changem byla dobrá - hrozně ráda bych tam měla pravidelně víc děkana. Co se týče párování, nemrzí mě, že opustili to základní nastavení Annie / Troy, tam nebyla žádná chemie, a dokone se dostávám do té Annie / Jeff situace. Z Troy / Britta jsem ale pořád rozpačitá - přijde mi, že Troy nemá chemii s nikým jiným než s Abedem. Vášeň ohledně Jeff / Britta nějak odezněla - jakmile vyplavalo na povrch, že spolu celou dobu spali, a "will they / won't they" zmizelo, moc tam nezůstalo.

Bavila mě většina epizod, takže vypíchnu následujícíc: Messianic Myths and Ancient Peoples, protože Abed jako Ježíš; Aerodynamics of Gender, protože Abed jako mean girl; Abed's Uncontrollable Christmas, protože všechno bylo z plastelíny; Intro to Political Science, protože to rande na konci bylo za moc; a samozřejmě A Fistful of Paintballs a For a Few Paintballs More, protože paintball. Nemělo to sice kouzlo Modern Warfare, ale pořád to bylo boží. Z guest stars potěšili Betty White (June Bauer, Anthropology 101), Hilary Duff (Meghan, Aerodynamics of Gender) a Stephen Tobolowsky (profesor Sheffield, Competitive Wine Tasting).
Touhle dobou už samozřejmě jednu třetí řadu, protože jak jinak, a zatím nezaznamenávám pokles kvality.