19. května 2018

Barry: Season 1

| Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4 |
_______

You wanna know what I'm good at? I'm good at killing people. I know there's more to me than that. But maybe - I don't know, maybe there's not.
Maybe this is all I'm good at.



1.01 Chapter One: Make Your Mark - 1.02 Chapter Two: Use It - 1.03 Chapter Three: Make the Unsafe Choice - 1.04 Chapter Four: Commit... to You - 1.05 Chapter Five: Do Your Job - 1.06 Chapter Six: Listen with Your Ears, React with Your Face - 1.07 Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going - 1.08 Chapter Eight: Know Your Truth

zdroj: imdb.com
Když jsem zjistila, že Bill Hader (Barry) má nový seriál a přečetla jsem si o čem, věděla jsem, že se na to prostě musím podívat. Premisa byla luxusní, herecké obsazení taktéž, dějově to vlastně bylo dotažené, ale tak nějak jsem to asi čekala vtipnější. Situace byly vtipné ve své absurditě, ale hrané byly na vážno, což bylo v pořádku - Bill Hader má úžasný rozsah - ale chyběla mi ta jeho komediální poloha, ve kterou jsem hodně doufala.

Billa Hadera už jsem vychválila výš - 100% nezklamal. Dál mě opravdu potěšil Victor Zsasz Anthony Carrigan (Noho Hank), byl úplně skvělý. Jako postavy mě dál hodně bavili Gene Cousineau (Henry Winkler) a Janice Moss (Paula Newsome), u které mi bylo opravdu líto, jak dopadla - zvlášť protože to byla jediná použitelná ženská postava. Sally Reed (Sarah Goldberg) se pro mě nedala vystát, z toho konce jsem moc nejásala. Jon Hamm (Chapter Four: Commit... to You) potěší vždycky, stejně tak Karen David (Sharon Lucado).

Přiznám se, že občas jsem se trochu ztrácela v gradaci - co Barry dělal, proč a pro koho - ale nakonec se to vlastně hezky uzavřelo. Odstranili postavy, na které už by mě nebavilo dívat se znovu v druhé řady (která už je potvrzená) - s čestnou výjimkou Janice, ta mě fakt mrzí - a hezky to uzavřeli.

Do druhé sezóny určitě půjdu, protože Bill Hader mě prostě baví a ten koncept je pořád super, ale čekala jsem asi trochu něco jiného.