6. dubna 2019

Documentary Now!: Season 3

| Season 50 & 51 | Season 52 | Season 53 |
_______

You know, if you're a woman working in the arts, or anywhere actually, people always think that you're being controlled. But I've always had control. You know, so if the audience thinks that I'm sad or fragile or emotional, it's because I want them to think that. I've always known exactly what I want and exactly how to get it. Because I'm artist.


3.01-02 Batsh*t Valley, Parts 1 & 2 - 3.03 Original Cast Album: Co-Op - 3.04 Waiting for the Artist - 3.05 Searching for Mr. Larson: A Love Letter from the Far Side - 3.06 Long Gone - 3.07 Any Given Saturday Afternoon

zdroj: amazon.com
Documentary Now! je takový televizní fantom - těžko se shání informace o tom, jestli se s tím vlastně ještě počítá, a pak se nečekaně objeví celá série. Takže když na mě vyskočila 3. - pardon, 52. - řada, byla jsem hodně překvapená, už jsem to odpískala, plus jsem zapomněla, kolik toho bylo, takže stále čekala na další epizody, byť série doběhla.

Batsh*t Valley, Parts 1 & 2 mě popravdě moc nebralo, těžko se mi v tom orientovalo a popravdě mě to nezaujalo, byť Owen Wilson (otec Ra-Shawbard) a Michael Keaton (Bill Doss) potěšili; Original Cast Album: Co-Op byla výborná myšlenka, Taran Killam (Benedict Juniper) a John Mulaney (Simon Sawyer) si to dali a Renee Elise Goldsberry (Dee Dee) potěšila; a Waiting for the Artist byla nejlepší epizoda pravděpodobně celé série, možná dokonce seriálu, Cate Blanchett (Izabella Barta) byla neskutečná a Fred Armisen si to taky dal. Hláška nahoře je z této epizody, fakt mě dostali.

Searching for Mr. Larson: A Love Letter from the Far Side byl super kousek pro Freda Armisena, ale jinak v tom podle mě moc nebylo; Long Gone mělo fajn koncept, nečekaný zvrat a úžasnou Natashu Lyonne (Carla Meola), nestěžuju si; a Any Given Saturday Afternoon bylo podle mě slabé, i když camea Michaela C. Halla (Billy May Dempsey) a Bobbyho Moynihana (Larry Hawburger) potěšila.

Speciální díky opět patří uvaděčce Helen Mirren, ta ženská je poklad.

Celkově byla třetí řada Documentary Now! podle mě dost nevyvážená, ale pořád jsem se bavila. Uvidíme, jestli na mě za pár let někde vyskočí čtvrtá série.