19. března 2014

Rizzoli & Isles: Season 4

| Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4 |
_______


4.01 We Are Family - 4.02 In Over Your Head - 4.03 But I Am a Good Girl - 4.04 Killer in High Heels - 4.05 Dance with the Devil - 4.06 Somebody's Watching Me - 4.07 All For One - 4.08 Cold as Ice - 4.09 No One Mourns the Wicked - 4.10 Built for Speed - 4.11 Judge, Jury & Executioner - 4.12 Partners in Crime - 4.13 Tears of a Clown - 4.14 Just Push Play - 4.15 Food for Thought - 4.16 You're Gonna Miss Me When I'm Gone

zdroj: imdb.com
Oblíbené epizody: In Over Your Head, Killer in High Heels, All For One, Cold as Ice

Přiznám se, že Rizzoli & Isles mě pozolna utahaly. Letní polovina série mě ještě docela bavila, ta zimní byla buď příliš nudná, překombinovaná a předvídatelná, nebo je chyba ve mně. Každopádně jsem se nemohla dočkat, až to konečně dojede, a ačkoliv je Sasha Alexander pořád prakticky absolutně dokonalá, myslím, že jsem touto sezónou s Rizzoli & Isles skončila. Ještě si počkám na to, jak se poperou se smrtí Leeho Thompsona Younga (Barry Frost) a co udělají s Frostem, ale jinak konec.

Jane (Angie Harmon) mi byla tuto sezónu docela protivná, ale viním z toho tu neustále dokolečka zápletku kolem Caseyho (Chris Vance), která se ale teď snad už rozsekla. Kolem Maury (Sasha Alexander) se také neustále řešilo to samo - Paddy (John Doman), Hope (Sharon Lawrence), Cailin (Emilee Wallace) a její ledvina... Naštěstí to nakonec rychle rozsekli a líbilo se mi, jak nadějně ukončili linii Maury a Hope. Vytočili mě ale s Maurou a Frankiem (Jordan Bridges), necítím mezi nimi žádnou chemii.

Do rodiny Rizzoliů se po dlouhé době vrátil otec (Chazz Palminteri), což zase smrdělo nějakou protahovanou rodinou zápletkou, ale naštěstí se toho rychle zbavili. Pravděpodobně se kolem případů motalo ještě víc rodinných zápletek, ale už jsem je (naštěstí) pozapomínala. Bavil mě detektiv Martinez (Amaury Nolasco) a jsem ráda, že měla Susie Chang (Tina Huang) víc prostoru. V epizodní roli potěšil Rick Peters (AUSA King, Dance with the Devil).

Finále: Závěr byl skutečně slabý. Případ byl víceméně o ničem, Casey a novina, která změní Jane život, zcela předvídatelná (je někdo, komu nedošlo, že bude v tom?) a nad Maurou a Frankiem jsem se rozčilovala už výše. Navíc to bez Frosta prostě bylo divné. Myslím, že je opravdu nejvyšší čas skončit.