1. dubna 2015

Cougar Town: Season 6

| Season 1 & 2 | Season 3 & 4 | Season 5 | Season 6 |
_______


6.01 American Dream Plan B - 6.02 Full Grown Boy - 6.03 To Find a Friend - 6.04 Waiting for Tonight - 6.05 Even the Losers - 6.06 The Wrong Thing to Do - 6.07 The Wild One, Forever - 6.08 This One's for Me - 6.09 Two Men Talking - 6.10 Yer So Bad - 6.11 Climb That Hill - 6.12 A Two Story Town - 6.13 Mary Jane's Last Dance

zdroj: spoilertv.com
Cougar Town je bohužel další ze seriálů, který mi letos skončil. Vážně jsem se celých těch třináct epizod bavila stejně jako těch pět řad předtím a je škoda, že to končí. Na druhou stranu je vždycky dobře, kdy seriál skončí, dokud je ještě dobrý, než když se to táhne do nekonečna a nestojí to za nic. Myslím, že největší změna oproti ostatním řadám byl odchod Bobbyho (Brian Van Holt), u kterého se mi líbilo, že nebyl udělaný zvlášť dramaticky, zůstával se zbytkem v kontaktu a abych řekla pravdu, nijak zvlášť mi ani nechyběl.

Jules (Courteney Cox) je pořád šílená, Grayson (Josh Hopkins) v tom pořád lítá. Laurie (Busy Philipps) a Travis (Dan Byrd) měli syna, Bobbyho. Bála jsem se, že to bude zvlášť zasahovat do děje, ale naštěstí našli způsob, jak naznačit, že tam to dítě je, ale nikomu to necpát pod nos, a podle mě se jim to docela vedlo. Ellie (Christa Miller) se vrátila do práce, zatímco Andy (Ian Gomez) zůstal doma s dítětem, ale ani to dynamiku příběhu nijak nenarušilo, stejně tam nikdy nikdo nepracuje. A Tom (Bob Clendenin) dostal víc prostoru, což poznat bylo a bylo to fajn. A Chick (Ken Jenkins) byl boží především v tom, jak lezl Graysonovi na nervy.

Z epizod musím vypíchnout To Find a Friend (protože Jules a Ellie jsou za barem); The Wrong Thing to Do (protože Ellie a Grayson se perou o Bobbyho loď); Climb That Hill (protože Ellie a Grayson se paktují); a Mary Jane's Last Dance (protože ač jsem se bála, že to dopadne jako Friends, nakonec mě převezli a bylo to povedené finále seriálu). Překvapila mě Cindy Crawford (Cindy Crawford, Yer So Bad), nečekala jsem ji tam.

Poslední řada Cougar Town byla rozhodně povedená, bude mi to chybět.