23. července 2015

Unbreakable Kimmy Schmidt: Season 1

| Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4 |
_______

Be you. Be what you want. Then become unbreakable.


1.01 Kimmy Goes Outside! - 1.02 Kimmy Gets a Job! - 1.03 Kimmy Goes on a Date! - 1.04 Kimmy Goes to the Doctor! - 1.05 Kimmy Kisses a Boy! - 1.06 Kimmy Goes to School! - 1.07 Kimmy Goes to a Party! - 1.08 Kimmy Is Bad at Math! - 1.09 Kimmy Has a Birthday! - 1.10 Kimmy's in a Love Triangle! - 1.11 Kimmy Rides a Bike! - 1.12 Kimmy Goes to Court! - 1.13 Kimmy Makes Waffles!

zdroj: imdb.com
Jakmile jsem se dozvěděla, že Unbreakable Kimmy Schmidt je dílem Tiny Fey, musela jsem se na to podívat, a nelitovala jsem toho. Od dob 30 Rock jsem se tímhle způsobem nenasmála, ta ženská je naprosto geniální. Líbilo se mi, že i když měly epizody svoje samostatná témata, prolínalo se to a vlastně to vyprávělo jednotný příběh.

Ellie Kemper (Kimmy Schmidt) má naprosto dokonalý obličej a ještě lepší mimiku, byla jsem z ní úplně unešená. Tituss Burgess (Titus Andromedon) je úplně ten sám případ, u toho mě dostávala ještě i jeho intonace. Carol Kane (Lillian Kaushtupper) skupinku krásně doplňovala, chtěla bych o ní vědět víc. Jane Krakowski (Jacqueline Voorhees) vždycky ráda vidím, Jackie byla dokonalá, a Dylan Gelula (Xanthippe Voorhees) mě upřímně zaujala.

Adam Campbell (Logan Beekman) byl hot, ale jsem ráda, že se Kimmy Logana zbavila; Ki Hong Lee (Dong Nguyen) byl roztomilý; Jon Hamm (Richard Wayne Gary Wayne) prostě dokonalý, jen tam mohl být víc; Tina Fey (Marcia Clark) i herecky naprosto kouzelná; Kiernan Shipka (Kymmi) tam mohla být ještě víc než Jon Hamm, žeru ji.

Do další řady se těším na Titovu ženu a vůbec na všechny, fakt mě to zaujalo.