27. května 2017

Unbreakable Kimmy Schmidt: Season 3

| Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4 |
_______


3.01 Kimmy Gets Divorced?! - 3.02 Kimmy's Roommate Lemonades! - 3.03 Kimmy Can't Help You! - 3.04 Kimmy Goes to College! - 3.05 Kimmy Steps on a Crack! - 3.06 Kimmy is a Feminist! - 3.07 Kimmy Learns About the Weather! - 3.08 Kimmy Does a Puzzle! - 3.09 Kimmy Goes to Church! - 3.10 Kimmy Pulls Off a Heist! - 3.11 Kimmy Googles the Internet! - 3.12 Kimmy and the Trolley Problem! - 3.13 Kimmy Bites an Onion!

zdroj: imdb.com
Na Unbreakable Kimmy Schmidt čekám vždycky dlouho, pak ji sjedu hrozně rychle (tentokrát to bylo během jedné neděle) a zase můžu čekat na další rok. Nemůžu si ale prostě pomoct, jakmile začnu jeden díl, jedu další a další až dokud nic nezůstane. Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) a její odzbrojující optimismus nezklamaly ani tentokrát, byť se přiznám, že častokrát mě mnohem víc bere Titus Andromedon (Tituss Burgess) a jeho hlášky či Jacqueline White (Jane Krakowski) a její pokusy o praktičnost a emancipaci. Přiznám se, že tuhle sezónu mě bavila i Lillian Kaushtupper (Carol Kane), což nebyl vždycky případ.

Mrzelo mě, že Kimmy ta vysoká nevydržela, ale koncem mě potěšili. Titus se bohužel rozešel s Mikeyim (Mike Carlsen), což mě sice mrzelo, ale i přesto mě tím koncem trochu naštvali. Manželství Jackie s Russem (David Cross / Billy Magnussen) dopadlo nečekaně, ale Jackie mě stejně nejvíc baví sama, takže pro mě dobře. Bavil mě Artie (Peter Riegert), k Lillian se překvapivě hodil, byť mi Robert Durst Freda Armisena bude chybět. Nijak zvlášť jsem ani nejásala z návratu Xan (Dylan Gelula), ale Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm) a Andrea Bayden (Tina Fey) byli opět jako víno.

Neskutečně jsem si užívala přítomnost Joshe Charlese (Duke Snyder) - Duke je sice příšerný idiot, ale Josh Charles zahraje všechno přesvědčivě a ještě je u toho neskutečně sexy. Navíc epizoda (Kimmy is a Feminist!), ve které se Jackie snaží s Dukeem nevyspat a Titus jí k tomu přizvukuje, byla pravděpodobně nejlepší z celé sezóny. Kromě toho musím vypíchnout Kimmy Steps on a Crack!, protože crossover s Orange Is the New Black; Kimmy's Roommate Lemonades!, protože Titus a Lemonade; a Kimmy Pulls Off a Heist!, protože co tam Ellie Kemper a Tituss Burgess předváděli bylo neskutečné.

Z guest stars mě kromě výše zmíněných potěšili Maya Rudolph (Dionne Warwick, Kimmy Does a Puzzle!), Ray Liotta (Paulie Fiuccillo, Kimmy Pulls Off a Heist!), Rachel Dratch (Dianne / Leonora, Kimmy Googles the Internet!); a navrátivší se Anna Camp (Deirdre Robespierre, Kimmy Goes to Church!), byť jen na chvíli.

Celkově je podle mě třetí sezóna neméně povedená a hrozně se těším na čtvrtou. Naštvalo by mě, kdyby nebyla.