25. května 2009

NCIS: Season 6

| Season 6 | Season 7 | Season 8 | Season 9 | Season 10 |
_______


6.01 Last Man Standing - 6.02 Agent Afloat - 6.03 Capitol Offense - 6.04 Heartland - 6.05 Nine Lives - 6.06 Murder 2.0 - 6.07 Collateral Damage - 6.08 Cloak - 6.09 Dagger - 6.10 Road Kill - 6.11 Silent Night - 6.12 Caged - 6.13 Broken Bird - 6.14 Love & War - 6.15 Deliverance - 6.16 Bounce - 6.17 South by Southwest - 6.18 Knockout - 6.19 Hide and Seek - 6.20 Dead Reckoning - 6.21 Toxic - 6.22 Legend (Part 1) - 6.23 Legend (Part 2) - 6.24 Semper Fidelis - 6.25 Aliyah

zdroj: imdb.com
Oblíbené epizody: Last Man Standing, Heartland, Murder 2.0, Silent Night, Broken Bird, Love & War, Deliverance, Bounce, South by Southwest, Knockout, Toxic, Semper Fidelis, Aliyah

Postavy: Největší změna byla pravděpodobně Vance. Ta postava je skvělá, chemie s Gibbsem kouzelná, charakter propracovaný a mnohem zajímavější, než byla celá Štětka. Mohli ji klidně vynechat.
Dalším hodně zajímavým charakterem byla Michelle Lee - napřed se jevila dokonale nevinně, pak jako dokonalá mrcha, co obelhala i Gibbse, a nakonec jako oběť v kompromitující situaci, u které člověk neví, jestli ji litovat, nebo jí pohrdat. A i když ten její konec je sporný - pořád si tak hrubě skončit nezasloužila.

Co se týče starých známých, větší zápletka pro Duckyho a poodhalení jeho soukromí potěšilo. Abby byla během celé řady dokonalá, ale pořád stejná, stejně jako McGee. Co mě ale maximálně potěšilo byl vztah mezi Gibbsem a Zivou, ten fakt, kdy má k němu Ziva větší důvěru, než ke svému otci, a děsil mě vztah mezi Zivou a Tonym. Tiva ne. Tiva je ZLO.

Ziva byla divně zaražená a koncem sezóny mi začala být trochu protivná. Tony byl polovinu sezóny pain in the ass a já věřím, že z celé té jejich nepřehledné matoucí situace McGee v noci v koutě brečel. Ale ještě jedna linie byla dokonalá - Gibbs a jeho táta. Doufám, že se tam dál ještě objeví.

Co se tak zhruba asi dělo? Napřed tu máme linii z minulé řady - Agent Gibbs, meet your new team. - poté první letmé náznaky tivy, problém s Mossadem, malá Ducky linie, spousta podprahových problémů a pak bang! v Aliyah. Nemá cenu tu vypisovat se zápletkami (vypisovala jsem každý díl), kdo chce, ať koukne. Silná řada.

Finále: Tak nejprve - všechen tiva alarm byl falešný poplach, aspoň pro neshippery. A zadruhé, je neuvětřitelné, jak dokázali nitky pospojovat až k finále druhé řady. Zajímalo by mě, jak tohle chtějí slepit - team is soo screwed. Brutální, úderné, dokonalé finále.