1. ledna 2016

Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

Not every sardine was meant to swim.

zdroj: imdb.com
IMDb. Cloudy with a Chance of Meatballs jsem zahlédla loni na Vánoce v televizi a od té doby jsem měla někde v hlavě, že se na to chci podívat na celé a v klidu. Jako obvykle jsem se k tomu dostala až po roce a pamatovala jsem si, že v televizi mě ten kousek bavil trochu víc. Premisa filmu je opravdu jednoduchá a byla tu několikrát a než se to rozjelo, trošku jsem se nudila. Nakonec jsem se ale chytila.

Animace byla příjemná a roztomilá. Bill Hader (Flint Lockwood) je boží, ať už je někde celý nebo jen jeho hlas. Anna Faris (Sam Sparks) mě nikdy nebrala a Sam byla trochu generická, ale když jí stáhli vlasy a dali brýle, tak byla na kreslenou postavičku docela sexy. James Caan (Tim Lockwood) se moc s dabingem nenadřel, Andy Samberg (Brent) daboval přesně takovou postavu, jakou jsem čekala, Mr. T (Earl Devereaux) chytil pravděpodobně nejlepší postavu vůbec. Neila Patricka Harrise (Steve) ani Lauren Graham (Fran Lockwood) jsem podle hlasu nepoznala.

Celkově je to fajn animák a dobrý na odreagování, ale že by mě dostal jako Despicable Me, Wreck-It Ralph nebo Inside Out, to se říct nedá. Každopádně do dvojky jdu.