28. září 2016

BoJack Horseman: Season 3

| Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4 | Season 5 | Season 6 |
_______

You are all the things that are wrong with you. It's not the alcohol, or the drugs, or any of the shitty things that happened to you in your career, or when you were a kid. It's you.


3.01 Start Spreading the News - 3.02 The BoJack Horseman Show - 3.03 BoJack Kills - 3.04 Fish Out of Water - 3.05 Love and/or Marriage - 3.06 Brrap Brrap Pew Pew - 3.07 Stop the Presses - 3.08 Old Acquaintance - 3.09 Best Thing That Ever Happened - 3.10 It's You - 3.11 That's Too Much, Man! - 3.12 That Went Well

zdroj: imdb.com
Na třetí řadu jsem najela hned po druhé a v polovině jsem se prostě zastavila, protože jsem viděla, že odtud dál už to bude jenom sada. A sada to byla. Tak nějak jsem viděla, že někdo umře, že to prostě dopadne špatně, ale tak nějak jsem pořád nečekala That's Too Much, Man!. Dostali mě: chvíli jsem si myslela, že Sarah Lynn (Kristen Schaal) zemře, pak že jí nic nehrozí, a nakonec jsem stejně byla v šoku. Když se v That Went Well ukážou flashbacky, proč za to "může" BoJack (Will Arnett), nebyla jsem překvapená, ale měla jsem zlomené srdce. Ať dělá, co chce, není schopný překonat vlastní přirozenost.

Tuto sezónu bylo poměrně dost málo Diane (Alison Brie) a Mr. Peanutbuttera (Paul F. Tompkins), ale nemůžu říct, že by mi to obzvlášť vadilo. Princess Carolyn (Amy Sedaris) a její linie s vlastní firmou mě zajímala mnohem víc. Mrzelo mě, že to krachlo, ale zároveň jí budu pořád držet palce. Todd Chavez (Aaron Paul) začínal trochu mizet do prázdna a tak nějak nevím, jestli mi to vadí nebo ne. Celkově se přiznám, že se má pozornost smrskla čistě na BoJacka - jako správný antihrdina mi bohatě stačí.

Jsem upřímně zvědavá, kam se to bude teď vyvíjet. Na konci první sezony měl BoJack knížku, na konci druhé Secretariat - tak nějak - ale na konci této nemá prakticky nic, jenom tu palčivou vinu za smrt Sarah Lynn. Ten kreslený seriál by neměl mít nárok mi tolik lámat srdce, ale stejně to dělá, a já se stejně těším na další řadu. Proč je tak daleko?!